Viaţa este, totuşi, frumoasă …

de Eugenia Dumitreasa

 

STOC EPUIZAT

 

In acest roman, găsim întâmplări, oameni, atitudini, care ne dau de gândit, care ne fac să înţelegem mai bine, tot ce se întâmplă în jurul nostru. Autoarea a evitat înfloriturile de stil, a descris viaţa, aşa cum este, cu toate ciudăţeniile ei, punând accent pe modul diferit în care trăiesc oamenii.

Cartea “VIAŢA ESTE, TOTUŞI, FRUMOASĂ” este un roman, care se citeşte cu plăcere şi cu sufletul la gură, contopit cu personajele, simţindu-le în jurul tău şi trăind alături de ele. Este povestea eroinei principale, construită din amintiri, de la vârsta de trei ani, a copilăriei, până la maturitatea deplină a prezentului, dar poate fi povestea multor altor vieţi, care s-au consumat şi se consumă de-a lungul a două sisteme politice, în România postbelică şi a zilelor noastre.

Autoarea, EUGENIA DUMITREASA, realizează un tablou îndrăzneţ al relaţiilor interumane, din perioada anilor ’50-’89 în România comunistă, portretizând o societate întunecată, care se luptă cu mizeria, nu pentru un trai mai bun, ci pentru viaţa de fiecare zi, aşa cum o fi ea, aşa cum îi este dată fiecărui om.

 

  • Anul apariţiei: 2007
  • ISBN: 978-973-7768-28-0, 978-973-7768-28-5
  • Cod intern: ED1
  • Format: 14×20 cm, broșat
  • Numar pagini: 152