Impress

Sediul social si adrese de contact

Compania Digital Data Computer SRL (pe scurt: DDC) include si departamentul Editura Digital Data Cluj (acreditata de Ministerul Culturii în 1995).

Pentru informatii despre Digital Data, va rugam sa ne contactati la:

S.C. Digital Data Computer SRL, 
str. Ady Endre nr.29, 400064 Cluj-Napoca, Romania
Telefon/ Fax: 0040-264-442124  sau Fax E-mail: 0040-364-816565
Adresa postala: C.P. 1 – 470, Cluj-Napoca sau str. Ady Endre nr.29, 400064 Cluj-Napoca, Romania
E-mail: cluj[around]digitaldata[punct]ro

 

 Înregistrarea juridica

S.C. Digital Data Computer SRL a fost înregistrata
în Registrul Comertului Cluj cu nr. J12/3780/1992
Codul Fiscal: R2883064

 

Banca si contul

Banca: BCR Sucursala Cluj,
cont (lei) IBAN: RO78 RNCB 0106 0265 8299 0001

 

Responsabilitate

Continutul paginilor afisate în acest website a fost conceput pentru a informa publicul vizitator despre publicatiile realizate de Editura Digital Data Cluj si de celelalte departamente ale companiei Digital Data Computer SRL.

Natura informatiilor este orientativa pentru documentarea vizitatorilor. Digital Data Computer SRL nu raspunde de pagubele produse prin utilizarea informatiilor afisate.

Continutul mesajelor transmise de vizitatori si redate în cadrul forumurilor cade în responsabilitatea autorilor acestor mesaje. E-mail-urile si scrisorile primite la redactie se pastreaza pentru documentare si autenticitate.

 

Drept de autor

Rapoartele, imaginile si documentele afisate în acest website sunt proprietatea Digital Data Computer SRL si nu pot fi reproduse sau utilizate fara aprobarea scrisa a proprietarului. Sigla DDC si logo sunt proprietatea Digital Data Computer SRL si nu pot fi utilizate decât de firma. În cazuri speciale se poate utiliza cu aprobarea proprietarului.

Toate drepturile sunt rezervate pentru materialele concepute si tiparite la Digital Data Computer SRL. Nicio parte a acestora nu poate fi reprodusa în nicio forma si prin niciun mijloc (tipar, înregistrare electronica pe caseta, video, CD sau Internet) fara aprobarea prealabila a firmei Digital Data Computer SRL.

Orice încalcare a dreptului de autor va fi sanctionata conform legilor în vigoare.