MLMMLM pentru SPONSORI

Principiile Network Marketing – Cum se poate construi un venit de durată într-o reţea de marketing

de Edward Ludbrook

Pret: 27.00 RON

Principiile Network Marketing, reprezintă bazele fundaţiei pentru construirea succesului şi a stilului de viaţă, fiind începutul şi realitatea de la care orice altceva se înfaptuieşte. Succesul este pur şi simplu rezultatul natural al activitaţilor de practicare a principiilor.
Această carte scoate în evidenţa cele 10 Principii pe care se bazează orice venit de succes într-o reţea de marketing. De reţinut că, numai veniturile strâns legate de TOATE principiile vor fi de durată şi vor furniza acel venit rezidual şi acel stil de viaţa pe care Network Marketing îl oferă astazi tuturor.

Network Marketing se dezvolta extrem de dinamic în toată lumea, oferind milioanelor de oameni oportunitatea de a avea o mai bună calitate a vieţii. Dupa anii de pionierat, experienţa şi tehnologia au permis crearea unui al doilea val de creştere a industriei, caracterizat prin profesionalism. A sosit timpul şi pentru dumneavoastră să vă implicaţi în dezvoltarea industriei secolului XXI, aplicând cele 10 Principii în activitatea de distribuitor Network Marketing.

Principiile Network Marketing este o carte de referinţa, care explica bazele activitaţii tuturor distribuitorilor de succes, fiind elaborata ca urmare a unor studii şi cercetari efectuate în numeroase companii, pe parcursul a câţiva ani. Citind cartea, veţi înva?a cum sa va creaţi un venit pe măsura aşteptarilor dumneavoastra. Daca vreţi sa reusiţi în industria cu cea mai dinamica dezvoltare din lume, trebuie sa studiaţi aceasta carte şi sa practicaţi cele 10 Principii!

  • Titlul original: The Fundamentals of Network Marketing – how you can bulid a networking income that lasts
  • Traducerea: Dan MArius Dumitraș
  • Anul apariţiei: 2001
  • ISBN: 978-973-98488-7-7
  • Cod intern: EL2
  • Format: 14×20 cm, broșat
  • Numar pagini: 144