MLMMLM pentru MOTIVATIE

Îmbogăţeşte-te încet!

de John Milton Fogg

 

Pret: 24.00 RON

 

Îmbogăţeşte-te încet! este o carte care nu te învaţă cum să faci bani, ci îţi arată cum să-ţi îmbogăţeşti viaţa prin implementarea unor principii simple de gândire. Cum să faci bani este un produs secundar al acestor principii!

Randy Gage – (Instructor & autor MLM): “O privire plină de acuitate care te lasă pe gânduri către munca interioară pe care trebuie s-o depui pentru a avea succes în lume. Ca şi celelalte cărţi ale lui John, “îmbogăţeşte-te încet” are ritm, haz şi are un stil reflexiv”

Richard Poe – (Autorul cărţilor “Wave 3” şi “Wave 4”): “I-am dedicat lui John Milton Fogg un întreg capitol în cartea mea Wave 4 – Network Marketing in the 21st Century (Capitolul 39: Titan of ‘Tude). Am scris că el a fost “guru-ul meu MLM” pentru mai mult de 10 ani. Şi încă mai este. John este un Vizionar care ştie şi spune adevărul – şi face din nou acest lucru cu “îmbogăţeşte-te încet”. Totuşi , aş avea o nemulţumire: partea cu “încet”. După ce am intervievat sute de persoane care au reuşit în această industrie şi după ce am aflat cum au reuşit să aibă succes, sunt convins că abordarea lui John Fogg nu este numai cea mai bună – ci şi cea mai Rapidă, de asemenea.”

Tom “Big Al” Schreiter – (Autorul seriei de cărţi “Big Al”): “Networkingul nu se referă la nişte oameni care te ajută să ai succes. Networkingul se referă la transformarea ta într-o persoană mai bună – astfel încât să-i poţi ajuta pe oameni ca să aibă mai mult succes. Despre aceste lucruri, precum şi despre tratarea fiecărui tip de relaţie în parte se vorbeşte în cartea lui John ‘Imbogăţeşte-te încet!’.”

  • Titlul original: Get Rich Slow! (Part I: The Inner Game)
  • Traducerea: Dragoş Nicolae Marian
  • Anul apariţiei: 2003
  • ISBN: 978-973-8201-17-9
  • Cod intern: JMF2
  • Format: 14×20 cm, broșat
  • Numar pagini: 100

Fragmente din carte (PDF): pag.74