Excelenţă şi Performanţă în MLM

de Monika Orbán

 

stoc epuizat

 

Autoarea debutează prin publicarea acestei cărţi datorită faptului că ea consideră că există două lucruri care frânează industria MLM: promovarea noţiunilor de “muncă multă şi grea” şi vorbirea în “definiţii”.

  • Anul apariţiei: 2010
  • ISBN: 978-973-7768-58-2
  • Cod intern: MO1
  • Format: 14×20 cm, broșat
  • Numar pagini: 200

 

 

Press-Release

Această carte vă vorbeşte despre alegerea unor noi opţiuni, a unor noi direcţii şi a unui nou viitor financiar pe plan profesional şi personal.

Monika Orbán a devenit un lider MLM autentic, datorită abnegaţiei de care a dat dovadă de la începutul activităţii şi a seriozităţii cu care a privit lucrurile. Ştiind să asculte şi să înveţe de la profesionişi, a reuşit să aplice în practică tot ce a studiat şi a învăţat, ajungând la ceea ce numim excelenţă prin performanţa rezultatelor.

Din acest motiv, este recomandabil pentru toată lumea din această industrie să cunoască aventura şi experienţa autoarei în industria de vânzări directe şi sisteme MLM, cum a ajuns la cea mai înaltă distincţie oferită de planul de marketing, cum a obţinut performanţa de a atinge calificări pe trepte superioare în numai opt luni, faţă de cinci ani, cât au realizat alţii.

Cuprinsul cărţii Excelenţă şi Performanţă în MLM este instructiv, fiind conceput în două părţi distincte:

1. Pregătire pentru seminar

2. Seminar de Excelenţă şi Performanţă

Cartea este completată cu un capitol despre autoare şi cu o listă bibliografică utilă tuturor. Pentru înţelegerea clară a unor noţiuni, au fost adăugate unele explicaţii de subsol şi scheme sau diagrame explicite.

Citind această carte, veţi avea în faţă o experienţă vie şi o direcţie clară pentru excelenţă şi performanţă în MLM, indiferent dacă aveţi deja o structură formată, sau sunteţi la începutul activităţii.

Recomand lucrarea scrisă de Monika Orbán tuturor participanţilor la activităţile din sistemele MLM, distribuitori, lideri, manageri, instructori, etc., pentru relevanţa instruirilor profesionale organizate şi conduse de specialişti cu experienţă.