Don Failla & Nancy Failla

Don şi Nancy Failla sunt întemeietorii companiei MLM International, Inc. din Washington, prin care şi-au distribuit cărţile în toată lumea.
Don Failla & Nancy Failla, o istorie de succes în MLM, se bucură de un stil de viaţă pe care majoritatea oamenilor doar o visează. De 36 ani ei ajută oamenii să-şi construiască propria lor afacere condusă de acasă.

Don a scris o serie de cărţi, vândute în peste 4 milioane de exemplare şi traduse în 23 limbi, a produs numeroase casete audio şi a condus seminarii pe tot globul, arătând oamenilor cum să fie stăpâni pe propria lor viaţă.

De curând, renumiţii autori şi instructori MLM au fondat o asociaţie destinată activităţii instructorilor MLM de pretutindeni: International Association of Lifestyle Trainers http://www.mygatewaypage.com/trainer/

Nancy a publicat recent cartea: “How to be a … successful self employed woman”, care va fi tradusă şi în limba română.

Fiind cei mai cunoscuţi autori din industria MLM, sunt permanent solicitaţi de diverse companii, în special cu ocazoa croazierelor organizate pentru liderii MLM.

Vizita din România, din perioada 9 – 15 februarie 2004, a adus cu siguranţă un nou suflu în mediul distribuitorilor MLM din ţara noastră, prin seminariile şi întâlnirile pe care le-a avut Don şi Nancy Failla la Bucureşti şi Cluj.

Al doilea turneu de seminarii MLM cu Don Failla & Nancy Failla a avut loc în 7,8,9 octombrie 2004 în Timişoara, Cluj şi Bucureşti.

Al treilea turneu de seminarii MLM a avut loc în 10,15,17 octombrie 2005 la Iaşi, Braşov şi Bucureşti.

Al patrulea seminar MLM a avut loc în 10 noiembrie 2007 la Braşov!!!

Titluri Don Failla:

Titluri Nancy Failla: