Ana Maria Bucur

Personalitate dinamică şi multilaterală, Ana Maria Bucur este absolventă a Facultăţii de medicină generală din Iaşi, promoţia 1981.

Ana Maria Bucur, medic primar, este directorul Centrului medical de Wellness „Stare bună” din Mangalia, înfiinţat în 1998:

Practicând cariera de medic generalist specialist şi apoi medic primar de medicină de familie, ea îşi îmbogăţeşte cultura medicală în domeniul terapiilor complementare, fiind şi absolventă a numeroase cursuri de acest gen: Homeopatie, Reiki, Cristaloterapie, Feng-Shui, medicină cuantică, Pranic healing, Qigong, alchimie spirituală şi altele.

Are o bogată experienţă în domeniul terapiilor complementare şi o cazuistică extrem de interesantă în aplicarea tratamentelor cu suplimente nutritive bazate pe Ganoderma Lucidum.

În acelaşi timp, este membru fondator al unor organizaţii non-guvernamentale: Asociaţia Patronilor din Mangalia, Asociaţia Lamaji-Sana (cu profil de educaţie pe toate planurile şi formarea de voluntari în această direcţie), Asociaţia Rotary Internaţional Mangalia, unde a fost şi preşedinte al asociaţiei în perioada 1 iulie 2004 şi 1 iunie 2005.

De asemenea, este membru al Crucii Roşii, al Societăţii Române de medici de familie, al Asociaţiei medicilor Callatis şi-al Societăţii Române de Homeopatie.

Scriind această carte despre miraculoasa ciupercă Ganoderma Lucidum şi binefacerile ei, Ana Maria Bucur oferă cititorilor ei un dar care este mai valoros decât banii: sănătate!

Titluri: